News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Armă şi muniţie, găsite la Calafat

Armă şi muniţie, găsite la Calafat

În cursul acestei zile, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Poliţiei Municipiului Calafat au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, din Calafat, bănuit de săvârşirea de infracţiuni la regimul armelor.

Astfel, la locuinţa celui în cauză, poliţiştii au găsit un pistol neletal, din categoria celor supuse autorizării şi 100 de cartuşe neletale, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit faptul că arma şi muniţia ar fi fost introduse ilegal în ţară, acestea fiind cumpărate din Bulgaria.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi munițiilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu