Descinderi în forță la Calafat la clanul care și-a atacat rivalii cu bâte și furci. Agresorii au fost reținuți

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Polițiștii din cadrul IPJ Dolj au reținut 13 bărbați din Calafat, după ce pe data de 9 decembrie, ar fi participat la o încăierare, în urma căreia un polițist a fost rănit.

Conflictul a fost aplanat doar după intervenția mascaților din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Scandalagii sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea și alte alte violențe.

După ce în urma cu aproximativ o săptămână, două grupuri de romi s-au încăierat în plină stradă și și-au distrus mașinile, ieri, polițiști din cadrul IPJ  Dolj au efectuat 12 percheziții domiciliare, la locuințele mai multor persoane din municipiul Calafat.


 „13 bărbați din Calafat sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovirea sau alte violențe. Aceștia ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei din Calafat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, participând și la o încăierare. De asemenea, aceștia ar fi lovit un bărbat, din aceeași localitate. Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe obiecte care ar fi fost folosite de bărbați la săvârșirea faptelor. Față de cele 13 persoane a fost dispusă reținerea pe baza de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Astăzi, urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.