Advertisement

Descinderi în forță la Calafat la clanul care și-a atacat rivalii cu bâte și furci. Agresorii au fost reținuți

Calafat News
marți, decembrie 18, 2018 | 07:46 Last Updated 2018-12-18T06:11:09Z

Polițiștii din cadrul IPJ Dolj au reținut 13 bărbați din Calafat, după ce pe data de 9 decembrie, ar fi participat la o încăierare, în urma căreia un polițist a fost rănit.

Conflictul a fost aplanat doar după intervenția mascaților din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Scandalagii sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea și alte alte violențe.

După ce în urma cu aproximativ o săptămână, două grupuri de romi s-au încăierat în plină stradă și și-au distrus mașinile, ieri, polițiști din cadrul IPJ  Dolj au efectuat 12 percheziții domiciliare, la locuințele mai multor persoane din municipiul Calafat.


 „13 bărbați din Calafat sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovirea sau alte violențe. Aceștia ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei din Calafat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, participând și la o încăierare. De asemenea, aceștia ar fi lovit un bărbat, din aceeași localitate. Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe obiecte care ar fi fost folosite de bărbați la săvârșirea faptelor. Față de cele 13 persoane a fost dispusă reținerea pe baza de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Astăzi, urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Descinderi în forță la Calafat la clanul care și-a atacat rivalii cu bâte și furci. Agresorii au fost reținuți

Trending Now

Advertisement