News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Amenzi și marfă confiscată la Calafat

Amenzi și marfă confiscată la Calafat


Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au acţionat, la data de 14 decembrie a.c., pentru prevenirea activităţilor economice ilicite ce se comit în domeniul alimentației publice, în municipiul Calafat.

Cei opt poliţişti participanţi au verificat 8 societăți comerciale şi 7 persoane fizice, aplicând 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.500 lei.

Oamenii legii au confiscat 10 kg clementine, 150 kg ceapă şi 2 m3 lemn foc esența fag, în valoare de 1470 lei. De asemenea a fost confiscată şi suma de 200 lei.

Cu ocazia unei verificări efectuate la un agent economic din Calafat, poliţiştii au constatat că acesta deținea 10 articole de îmbrăcăminte fără a deține documente de proveniență.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 lei, conform Legii 12/1990 rep., dispunându-se totodată confiscarea articolelor de îmbrăcăminte, în valoare de 500 lei, pentru care nu s-au putut prezenta documente de proveniență.

sursa / gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu