O tânără băută s-a proptit cu maşina în porţile unei gospodării din Basarabi

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Şoferiţa, în vârstă de 19 ani, conducea un BMW pe DN 56. La un moment dat a pierdut controlul maşinii, a lovit un cap de pod, a trecut prin porţile unei gospodării şi a ajuns cu vehiculul direct pe casă. Proprietarii au ieşit disperaţi când au auzit bubuitura puternică şi au sunat la 112. Oamenilor nu le venea să creadă că tânăra era conştientă şi avea doar câteva leziuni uşoare.

"Ne-a trezit din somn. Am crezut că a venit sfârşitul lumii, atât de tare a fost bubuitura. Nu ne-a venit să credem că şoferiţa nu numai că era în viaţă, dar şi spunea că o dor doar puţin picioarele", au povestit proprietarii poliţiştilor.

Accident spectaculos în localitatea doljeana Basarabi, lângă Calafat. O tânără care s-a urcat băută la volan a întrat în plin în curtea unor localnici. Mașina a ajuns cu fata în jos, perpendicular pe sol, între blanile gardului.

"O tânără de 19 ani, din Magalvit, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, apoi portile de acces dintr-o curte. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânără a fost rănită ușor.", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Oamenii legii au întocmit dosar penal vătămare corporală din culpa și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Evenimentul a avut loc în jurul orei 16.00, în această după amiaza.

sursaziaruldecraiova.ro

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.