News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

O tânără băută s-a proptit cu maşina în porţile unei gospodării din Basarabi

O tânără băută s-a proptit cu maşina în porţile unei gospodării din Basarabi


Şoferiţa, în vârstă de 19 ani, conducea un BMW pe DN 56. La un moment dat a pierdut controlul maşinii, a lovit un cap de pod, a trecut prin porţile unei gospodării şi a ajuns cu vehiculul direct pe casă. Proprietarii au ieşit disperaţi când au auzit bubuitura puternică şi au sunat la 112. Oamenilor nu le venea să creadă că tânăra era conştientă şi avea doar câteva leziuni uşoare.

"Ne-a trezit din somn. Am crezut că a venit sfârşitul lumii, atât de tare a fost bubuitura. Nu ne-a venit să credem că şoferiţa nu numai că era în viaţă, dar şi spunea că o dor doar puţin picioarele", au povestit proprietarii poliţiştilor.

Accident spectaculos în localitatea doljeana Basarabi, lângă Calafat. O tânără care s-a urcat băută la volan a întrat în plin în curtea unor localnici. Mașina a ajuns cu fata în jos, perpendicular pe sol, între blanile gardului.

"O tânără de 19 ani, din Magalvit, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, apoi portile de acces dintr-o curte. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânără a fost rănită ușor.", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Oamenii legii au întocmit dosar penal vătămare corporală din culpa și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Evenimentul a avut loc în jurul orei 16.00, în această după amiaza.

sursaziaruldecraiova.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu