Advertisement

O tânără băută s-a proptit cu maşina în porţile unei gospodării din Basarabi

Calafat News
vineri, decembrie 28, 2018 | 19:11 Last Updated 2019-01-01T14:52:59Z

Şoferiţa, în vârstă de 19 ani, conducea un BMW pe DN 56. La un moment dat a pierdut controlul maşinii, a lovit un cap de pod, a trecut prin porţile unei gospodării şi a ajuns cu vehiculul direct pe casă. Proprietarii au ieşit disperaţi când au auzit bubuitura puternică şi au sunat la 112. Oamenilor nu le venea să creadă că tânăra era conştientă şi avea doar câteva leziuni uşoare.

"Ne-a trezit din somn. Am crezut că a venit sfârşitul lumii, atât de tare a fost bubuitura. Nu ne-a venit să credem că şoferiţa nu numai că era în viaţă, dar şi spunea că o dor doar puţin picioarele", au povestit proprietarii poliţiştilor.

Accident spectaculos în localitatea doljeana Basarabi, lângă Calafat. O tânără care s-a urcat băută la volan a întrat în plin în curtea unor localnici. Mașina a ajuns cu fata în jos, perpendicular pe sol, între blanile gardului.

"O tânără de 19 ani, din Magalvit, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, apoi portile de acces dintr-o curte. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânără a fost rănită ușor.", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Oamenii legii au întocmit dosar penal vătămare corporală din culpa și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Evenimentul a avut loc în jurul orei 16.00, în această după amiaza.

sursaziaruldecraiova.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • O tânără băută s-a proptit cu maşina în porţile unei gospodării din Basarabi

Trending Now

Advertisement