Jandarmii asigură ordinea publică la sfârşit de săptămână


Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj va asigura măsurile de ordine la manifestările de Bobotează, la Catedrala Mitropolitană „Sf.Dumitru” şi la Biserica „Madona Dudu” din Craiova, precum şi în Porturile Calafat şi Cetate şi la Sărbătoarea „Botezul cailor” de la Băileşti.

La rîndul lor, efective ale Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova vor fi în misiune, în aceeaşi zi, la Mânăstirile Cozia şi Turnu din judeţul Vâlcea. 

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.