News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Amenzi pentru transportatorii de mărfuri și de persoane. Unora li s-a ridicat permisul de conducere

Amenzi pentru transportatorii de mărfuri și de persoane. Unora li s-a ridicat permisul de conducere


Zeci de șoferi au fost amendați, luni dimineață, unii rămânând și fără permis sau certificate de înmatriculare, în urma unei acțiuni pentru verificarea legalității desfășurării transportului rutier de mărfuri și persoane, inclusiv în regim taxi, derulate de către polițiștii doljeni.


Cu această ocazie, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, pentru neregulile constatate au fost aplicate 98 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 27.000 de lei. De asemenea, au fost reținute trei permise de conducere şi au fost retrase șase certificate de înmatriculare.


Acţiunile oamenilor legii au continuat cu activităţi de prevenire a accidentelor rutiere generate de pietonii care nu respectă regulile privind traversarea străzii. Astfel, în urma celor constatate, poliţiştii au aplicat 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 9.000 de lei şi au reţinut șase permise de conducere, în situațiile în care șoferii au fost cei care nu au acordat prioritate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu