Advertisement

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Poiana Mare a murit, noaptea trecută, după ce mopedul pe care se afla ca pasager a lovit de un autoturism

Calafat News
sâmbătă, martie 16, 2019 | 11:39 Last Updated 2019-03-16T09:39:50Z

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Poiana Mare a murit, noaptea trecută, după ce mopedul pe care se afla ca pasager a lovit de un autoturism, conducătorul mopedului aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul s-a petrecut pe DJ 55 A, în comuna Poiana Mare.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Poiana Mare nu s-ar fi asigurat la executarea virajului la stânga pentru a intra într-o parcare, moment în care a fost lovit din spate de un moped, care se angajase în depășirea autoturismului și care era condus de un bărbat de 28 de ani, din Desa, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului de pe moped, un tânăr de 24 de ani, din Poiana Mare, precum și vătămarea conducătorului mopedului, care a fost transportat conștient la spital”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că cei doi conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că bărbatul de 28 de ani avea o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemie.

„În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa, vătămare corporală din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere și sub influența alcoolului”, a declarat Grădinaru.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Poiana Mare a murit, noaptea trecută, după ce mopedul pe care se afla ca pasager a lovit de un autoturism

Trending Now

Advertisement