News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi cetăţeni români depistaţi conducând autovehicule cu permisele de conducere suspendate

Doi cetăţeni români depistaţi conducând autovehicule cu permisele de conducere suspendate


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat în zona de frontieră doi cetăţeni români care conduceau două autovehicule cu permisele de conducere suspendate.

Ieri, poliţiştii de frontieră doljeni au fost desfăşurat în zona de responsabilitate, o acţiune specifică pe linia traficului cu autovehicule furate. Astfel a fost oprit pentru control în localitatea Boureni, în jurul orei 20.30, un autoturism marca BMW, condus de un cetăţean român în vârstă de 25 de ani, care nu a putut prezenta permisul de conducere.

De asemenea, a mai fost oprit pentru control la ora 20.40, pe drumul judeţean 562A, între localităţile Negoi şi Catane un alt cetăţean român, în vârstă de 21 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Citroen, si care, de asemenea, nu poseda permis de conducere.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul S.T.P.F. Dolj pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că ambii şoferi aveau suspendat dreptul de a conduce autovehicule.                                     

În cauză, au fost deschise două dosare penale pe numele celor doi cetăţeni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat, faptă prevăzută de art. 335 alin. 2 din Codul Penal.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu