Doi cetăţeni români depistaţi conducând autovehicule cu permisele de conducere suspendate


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat în zona de frontieră doi cetăţeni români care conduceau două autovehicule cu permisele de conducere suspendate.

Ieri, poliţiştii de frontieră doljeni au fost desfăşurat în zona de responsabilitate, o acţiune specifică pe linia traficului cu autovehicule furate. Astfel a fost oprit pentru control în localitatea Boureni, în jurul orei 20.30, un autoturism marca BMW, condus de un cetăţean român în vârstă de 25 de ani, care nu a putut prezenta permisul de conducere.

De asemenea, a mai fost oprit pentru control la ora 20.40, pe drumul judeţean 562A, între localităţile Negoi şi Catane un alt cetăţean român, în vârstă de 21 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Citroen, si care, de asemenea, nu poseda permis de conducere.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul S.T.P.F. Dolj pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că ambii şoferi aveau suspendat dreptul de a conduce autovehicule.                                     

În cauză, au fost deschise două dosare penale pe numele celor doi cetăţeni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat, faptă prevăzută de art. 335 alin. 2 din Codul Penal.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.