Advertisement

Doi cetăţeni români depistaţi conducând autovehicule cu permisele de conducere suspendate

Calafat News
joi, aprilie 04, 2019 | 13:37 Last Updated 2019-04-04T10:37:28Z

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat în zona de frontieră doi cetăţeni români care conduceau două autovehicule cu permisele de conducere suspendate.

Ieri, poliţiştii de frontieră doljeni au fost desfăşurat în zona de responsabilitate, o acţiune specifică pe linia traficului cu autovehicule furate. Astfel a fost oprit pentru control în localitatea Boureni, în jurul orei 20.30, un autoturism marca BMW, condus de un cetăţean român în vârstă de 25 de ani, care nu a putut prezenta permisul de conducere.

De asemenea, a mai fost oprit pentru control la ora 20.40, pe drumul judeţean 562A, între localităţile Negoi şi Catane un alt cetăţean român, în vârstă de 21 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Citroen, si care, de asemenea, nu poseda permis de conducere.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul S.T.P.F. Dolj pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că ambii şoferi aveau suspendat dreptul de a conduce autovehicule.                                     

În cauză, au fost deschise două dosare penale pe numele celor doi cetăţeni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat, faptă prevăzută de art. 335 alin. 2 din Codul Penal.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Doi cetăţeni români depistaţi conducând autovehicule cu permisele de conducere suspendate

Trending Now

Advertisement