Peste 1.400 de pachete cu ţigări, descoperite în P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unei acţiuni specifice, dsfăşurată împreună cu lucrătorii din cadrul Direcţiei Vamale Craiova, cantitatea de 1.433 pachete cu țigări, pe care doi cetățeani bulgari au încercat să le introducă ilegal în țară, ascunse în două microbuze.

În data de 03.04.2019, în jurul orei 13.15, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au desfăşurat o acțiune specifică pe linia combaterii traficului cu produse din tutun, împreună cu lucrătorii din cadrul Direcţiei Vamale Craiova.

Astfel, a fost selectat pentru control un microbuz condus de cetăţeanul bulgar M.D., în vârstă de 22 de ani. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, sub scaunele microbuzului şi în bagajele şoferului, cantitatea de 1.019 pachete cu țigări, de diferite mărci, toate având aplicate timbru fiscal bulgăresc.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, a mai fost oprit pentru control un microbuz condus de cetăţeanul bulgar M.D., în vârstă de 26 de ani. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, sub scaunele microbuzului şi în bagajele şoferului, cantitatea de 414 pachete cu țigări, de diferite mărci, toate având aplicate timbru fiscal bulgăresc.

La cercetări, cetăţenii bulgari au declarat că au cumpărat țigările din Bulgaria și urmau să le transporte în Germania pentru a le comercializa.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 22.800 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii din cadrul Direcţiei Vamale Craiova, care au aplicat de asemenea celor doi cetăţeni bulgari două amenzi contravenţionale în valuare de 20.000 lei, conform art. 414 alin. 5 şi art. 449 alin. 2 din Legea 227/2015.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.