News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Microbuz căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Microbuz căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au descoperit un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui microbuz marca Peugeot, ce figura ca fiind căutat de autorităţile germane. 

În data de 03.04.2019, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar L.M., în vârstă de 46 de ani, la volanul unui microbuz marca Peugeot, fabricat în anul 2017.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că microbuzul nu-i aparţine, susţinând că a fost rugat de un prieten să-l conducă până în Bulgaria, fără să cunoscă faptul ca acesta se află în atenţia autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de 66.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu