Advertisement

Microbuz căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Calafat News
joi, aprilie 04, 2019 | 13:40 Last Updated 2019-04-04T10:40:07Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au descoperit un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui microbuz marca Peugeot, ce figura ca fiind căutat de autorităţile germane. 

În data de 03.04.2019, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar L.M., în vârstă de 46 de ani, la volanul unui microbuz marca Peugeot, fabricat în anul 2017.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că microbuzul nu-i aparţine, susţinând că a fost rugat de un prieten să-l conducă până în Bulgaria, fără să cunoscă faptul ca acesta se află în atenţia autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de 66.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Microbuz căutat de autoritățile din Germania, depistat la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement