News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Făcea școala de șoferi cu un fals instructor auto

Făcea școala de șoferi cu un fals instructor auto


Doi bărbați din comuna Poiana Mare s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistați, unul la volanul unei mașini care avea montată pe plafon o casetă cu inscripția „ȘCOALA”, deși nu avea permis, celălalt pe scaunul din dreapta fără a avea însă atestat de instructor auto.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, bărbatul care oferea cursuri de șofat era doar conducăror auto, legea nepermițând acest lucru.

„Poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au oprit pentru control un autoturism, care avea montată pe plafon o casetă cu inscripția „ȘCOALA”.  La volanul autoturismului se afla un bărbat, din Poiana Mare, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a declarat că urmează cursurile școlii de șoferi pentru obținerea permisului de conducere, categoria „B”, fiind în procesul de instruire în momentul depistării. Pe locul din dreapta față al autoturismului poliţiştii au legitimat un alt bărbat, din Poiana Mare, posesor de permis de conducere, categoria B, care a declarat că nu posedă atestat de instructor auto”, a declarat Grădinaru.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stie că nu posedă permis de conducere și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

sursa:realitateadecraiova.net
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu