Făcea școala de șoferi cu un fals instructor auto


Doi bărbați din comuna Poiana Mare s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistați, unul la volanul unei mașini care avea montată pe plafon o casetă cu inscripția „ȘCOALA”, deși nu avea permis, celălalt pe scaunul din dreapta fără a avea însă atestat de instructor auto.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, bărbatul care oferea cursuri de șofat era doar conducăror auto, legea nepermițând acest lucru.

„Poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au oprit pentru control un autoturism, care avea montată pe plafon o casetă cu inscripția „ȘCOALA”.  La volanul autoturismului se afla un bărbat, din Poiana Mare, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a declarat că urmează cursurile școlii de șoferi pentru obținerea permisului de conducere, categoria „B”, fiind în procesul de instruire în momentul depistării. Pe locul din dreapta față al autoturismului poliţiştii au legitimat un alt bărbat, din Poiana Mare, posesor de permis de conducere, categoria B, care a declarat că nu posedă atestat de instructor auto”, a declarat Grădinaru.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stie că nu posedă permis de conducere și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

sursa:realitateadecraiova.net

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.