Făcea școala de șoferi cu un fals instructor auto


Doi bărbați din comuna Poiana Mare s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistați, unul la volanul unei mașini care avea montată pe plafon o casetă cu inscripția „ȘCOALA”, deși nu avea permis, celălalt pe scaunul din dreapta fără a avea însă atestat de instructor auto.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, bărbatul care oferea cursuri de șofat era doar conducăror auto, legea nepermițând acest lucru.

„Poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au oprit pentru control un autoturism, care avea montată pe plafon o casetă cu inscripția „ȘCOALA”.  La volanul autoturismului se afla un bărbat, din Poiana Mare, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a declarat că urmează cursurile școlii de șoferi pentru obținerea permisului de conducere, categoria „B”, fiind în procesul de instruire în momentul depistării. Pe locul din dreapta față al autoturismului poliţiştii au legitimat un alt bărbat, din Poiana Mare, posesor de permis de conducere, categoria B, care a declarat că nu posedă atestat de instructor auto”, a declarat Grădinaru.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stie că nu posedă permis de conducere și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

sursa:realitateadecraiova.net

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.