Polițiștii doljeni, razie în prag de Paște. Sute de amenzi aplicate și zeci de permise reținute

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au efectuat, ieri, o razie pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite și a altor fapte antisociale, precum și a abaterilor la regimul circulației pe drumurile publice din județul Dolj.

Acţiunea la care au participat poliţişti din cadrul formațiunilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, economic, acţiuni speciale, precum şi jandarmi a continuat şi în noaptea de 26-27 aprilie.

Astfel, în județul nostru, au fost instituite 61 de filtre rutiere, în cadrul cărora polițiștii doljeni au verificat peste 1.000 de autovehicule, totodată fiind efectuate controale la aproximativ 160 de agenţi economici (baruri, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică).

În cadrul raziei au fost legitimate peste 1.500 de persoane, 66 dintre acestea fiind controlate sumar de arme albe.

Polițiștii doljeni au constatat 18 infracțiuni în flagrant delict, 16 dintre acestea fiind la regimul circulației rutiere și restul, infracţiuni de natură judiciară şi economică.


Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 233 de sancțiuni contravenționale, din care 32 la Legea 61/1991 a ordinii și liniștii publice, 7 la Legea 12/1990 privind activitățile comerciale ilicite, 187 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice şi 7 la alte acte normative.

Valoarea sancțiunilor aplicate de poliţişti este de aproximativ 129.000 lei, fiind totodată confiscate bunuri în valoare de aproximativ 1.400 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 24 permise de conducere, iar 13 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Misiunea poliţiştilor doljeni de a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică va continua şi în zilele următoare, peste 450 de poliţişti urmând să fie la datorie zilnic, până la finalul minivacanţei de Paşti şi 1 Mai, pentru a preveni şi descuraja săvârşirea de infracţiuni şi abateri la regimul circulaţiei rutiere.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.