Peste 1.800 de pachete de ţigări de contrabandă, depistate de poliţişti

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au efectuat trei percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru contrabandă cu ţigări.

“Percheziţiile au fost efectuate în comunele Desa şi Poiana Mare, la locuinţele unor bărbaţi de 47, respectiv 43 de ani. În urma acestor activităţi, poliţiştii au găsit 1849 de pachete de ţigări, diferite mărci, fără timbru de marcaj fiscal. S-a procedat la indisponibilizarea întregii cantități de țigări, iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.