Peste 1.800 de pachete de ţigări de contrabandă, depistate de poliţişti


În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au efectuat trei percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru contrabandă cu ţigări.

“Percheziţiile au fost efectuate în comunele Desa şi Poiana Mare, la locuinţele unor bărbaţi de 47, respectiv 43 de ani. În urma acestor activităţi, poliţiştii au găsit 1849 de pachete de ţigări, diferite mărci, fără timbru de marcaj fiscal. S-a procedat la indisponibilizarea întregii cantități de țigări, iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.