News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Peste 1.800 de pachete de ţigări de contrabandă, depistate de poliţişti

Peste 1.800 de pachete de ţigări de contrabandă, depistate de poliţişti


În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au efectuat trei percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru contrabandă cu ţigări.

“Percheziţiile au fost efectuate în comunele Desa şi Poiana Mare, la locuinţele unor bărbaţi de 47, respectiv 43 de ani. În urma acestor activităţi, poliţiştii au găsit 1849 de pachete de ţigări, diferite mărci, fără timbru de marcaj fiscal. S-a procedat la indisponibilizarea întregii cantități de țigări, iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu