News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, depistat la P.T.F. Calafat

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au descoperit un cetăţean român care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Audi A3, care figura ca fiind căutat de autorităţile din Italia. 

În data de 30.07.2019, în jurul orei 07.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră o femeie în vârstă de 43 de ani, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi A3, fabricat în anul 2012.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Faţă de cele constatate, femeia a declarat că proprietarul autoturismului este mama sa şi nu cunoştea faptul ca acesta se află în atenţia autorităţilor.


În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 47.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu