Advertisement

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, depistat la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, iulie 01, 2019 | 16:42 Last Updated 2019-07-01T13:43:30Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au descoperit un cetăţean român care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Audi A3, care figura ca fiind căutat de autorităţile din Italia. 

În data de 30.07.2019, în jurul orei 07.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră o femeie în vârstă de 43 de ani, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi A3, fabricat în anul 2012.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Faţă de cele constatate, femeia a declarat că proprietarul autoturismului este mama sa şi nu cunoştea faptul ca acesta se află în atenţia autorităţilor.


În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 47.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat de autoritățile din Italia, depistat la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement