Advertisement

Un bărbat din Ciupercenii Noi, a dat etilotestul peste cap, ulterior refuzând recoltarea de probe biologice

Calafat News
miercuri, iulie 03, 2019 | 12:33 Last Updated 2019-07-03T09:41:57Z
FOTO:ARHIVĂ

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Ciupercenii Noi, este cercetat penal, după ce a fost depistat, marți, băut la volan, în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că cel în cauză avea o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Dolj, după testarea cu etilotestul, șoferul a fost dus la spital, pentru a i se recolta probe, dar a refuzat procedura.

În ziua de 2 iulie, poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Ciupercenii Noi şi Desa au depistat un bărbat de 49 de ani, din Ciupercenii Noi, care conducea un autoturism prin localitate, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că cel în cauză avea o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Pe numele doljeanului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un bărbat din Ciupercenii Noi, a dat etilotestul peste cap, ulterior refuzând recoltarea de probe biologice

Trending Now

Advertisement