Ţigări descoperite la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au descoperit 300 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 08.07.2019, la ora 23.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul cabinei 300 de pachete cu ţigări, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

La cercetări, şoferul a declarat faptul că a cumpărat ţigările din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut în vederea confiscării, cantitatea de ţigări, a cărei valoare pe piață se ridică la suma de 3.960 lei, iar persoana în cauză a fost sancționată cu avertisment, conform prevederilor  art. 419, alin. 2 lit. J şi art. 449, alin. 3, din Legea 227/2015 privind Codul fiscal al României.  

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.