Ţigări descoperite la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au descoperit 300 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 08.07.2019, la ora 23.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul cabinei 300 de pachete cu ţigări, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

La cercetări, şoferul a declarat faptul că a cumpărat ţigările din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut în vederea confiscării, cantitatea de ţigări, a cărei valoare pe piață se ridică la suma de 3.960 lei, iar persoana în cauză a fost sancționată cu avertisment, conform prevederilor  art. 419, alin. 2 lit. J şi art. 449, alin. 3, din Legea 227/2015 privind Codul fiscal al României.  

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.