Advertisement

11 persoane dispărute, găsite de poliţiştii din Dolj, în ultimele 24 de ore

Calafat News
vineri, august 23, 2019 | 17:01 Last Updated 2019-08-23T14:01:54Z

În ultimele 24 de ore, poliţiştii doljeni au depistat 11 persoane a căror dispariţie sau plecare voluntară fusese sesizată, în toate cazurile stabilindu-se că cei în cauză nu au fost victimele vreunei infracţiuni, potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj.

Unul dintre aceste cazuri este al unei adolescente în vârstă de 17 ani, din Moţăţeni, care a fost găsită de poliţişti la locuinţa iubitului său.

„Minora a fost depistată de poliţişti la locuința tânărului cu care plecase, iar din verificările efectuate s-a stabilit că cei doi au o relaţie de prietenie de mai mult timp. Minora a fost predată mătuşii sale, precizând că pe timpul plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni”, arată IPJ Dolj.

Totodată, poliţiştii au reuşit să-l găsească pe un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Maglavit, care plecase încă de luni de la o unitate spitalicească unde se afla în vederea efectuării unor investigaţii medicale și nu mai revenise.

„În urma activităţilor de căutare, bărbatul a fost depistat în Maglavit, sat Hunia, la locuinţa unui nepot, precizând că în perioada în care a fost plecat nu a fost victima vreunei infracţiuni”, mai spune sursa citată.
sursa:realitateadecraiova.net
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • 11 persoane dispărute, găsite de poliţiştii din Dolj, în ultimele 24 de ore

Trending Now

Advertisement