News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

11 persoane dispărute, găsite de poliţiştii din Dolj, în ultimele 24 de ore

11 persoane dispărute, găsite de poliţiştii din Dolj, în ultimele 24 de ore


În ultimele 24 de ore, poliţiştii doljeni au depistat 11 persoane a căror dispariţie sau plecare voluntară fusese sesizată, în toate cazurile stabilindu-se că cei în cauză nu au fost victimele vreunei infracţiuni, potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj.

Unul dintre aceste cazuri este al unei adolescente în vârstă de 17 ani, din Moţăţeni, care a fost găsită de poliţişti la locuinţa iubitului său.

„Minora a fost depistată de poliţişti la locuința tânărului cu care plecase, iar din verificările efectuate s-a stabilit că cei doi au o relaţie de prietenie de mai mult timp. Minora a fost predată mătuşii sale, precizând că pe timpul plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni”, arată IPJ Dolj.

Totodată, poliţiştii au reuşit să-l găsească pe un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Maglavit, care plecase încă de luni de la o unitate spitalicească unde se afla în vederea efectuării unor investigaţii medicale și nu mai revenise.

„În urma activităţilor de căutare, bărbatul a fost depistat în Maglavit, sat Hunia, la locuinţa unui nepot, precizând că în perioada în care a fost plecat nu a fost victima vreunei infracţiuni”, mai spune sursa citată.
sursa:realitateadecraiova.net
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu