11 persoane dispărute, găsite de poliţiştii din Dolj, în ultimele 24 de ore


În ultimele 24 de ore, poliţiştii doljeni au depistat 11 persoane a căror dispariţie sau plecare voluntară fusese sesizată, în toate cazurile stabilindu-se că cei în cauză nu au fost victimele vreunei infracţiuni, potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj.

Unul dintre aceste cazuri este al unei adolescente în vârstă de 17 ani, din Moţăţeni, care a fost găsită de poliţişti la locuinţa iubitului său.

„Minora a fost depistată de poliţişti la locuința tânărului cu care plecase, iar din verificările efectuate s-a stabilit că cei doi au o relaţie de prietenie de mai mult timp. Minora a fost predată mătuşii sale, precizând că pe timpul plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni”, arată IPJ Dolj.

Totodată, poliţiştii au reuşit să-l găsească pe un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Maglavit, care plecase încă de luni de la o unitate spitalicească unde se afla în vederea efectuării unor investigaţii medicale și nu mai revenise.

„În urma activităţilor de căutare, bărbatul a fost depistat în Maglavit, sat Hunia, la locuinţa unui nepot, precizând că în perioada în care a fost plecat nu a fost victima vreunei infracţiuni”, mai spune sursa citată.
sursa:realitateadecraiova.net

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.