Cetăţean turc, ascuns deasupra cabinei unui camion, depistat la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat -I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetăţean din Turcia, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns sub paravântul cabinei unui camion, condus de un alt cetăţean turc.

În data de 22.08.2019, ora 05.50, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat - județul Dolj s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui camion marca Daf, un cetăţean turc. Acesta era însoţit de un conaţional, care avea calitatea de şofer de rezervă. Cei doi transportau diverse produse din Turcia cu destinaţia Elveţia.


În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români şi bulgari a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, a fost descoperită ascunsă, deasupra cabinei automarfarului, în spatele paravântului, o persoană de sex masculin.

În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana ascunsă este un cetăţean turc în vârstă de 24 de ani, solicitant de azil în Bulgaria. Acesta a declarat că a recurs la această metodă deoarece intenționa să ajungă în Germania, urmând ca la destinaţie să-i plătească şoferului camionului suma de 1.500 de euro.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, cei trei bărbaţi au fost preluaţi de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale care se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.