Tânăr în vârstă de 16 ani, din Moţăţei, reținut după ce a furat două mașini pe care, ulterior, le-a lăsat pe câmp

Tânăr în vârstă de 16 ani, din Dolj, reținut după ce a furat două mașini pe care, ulterior, le-a lăsat pe câmp.

Un tânăr în vârstă de 16 ani, din Moţăţei, a fost reținut, joi, fiind bănuit că a furat două mașini pe care le-ar fi condus şi le-ar fi abandonat în extravilanul localităţii de domiciliu.

Potrivit IPJ Dolj, în ziua de 28 august, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au încercat să sustragă bunuri dintr-o locuinţă, din Moţăţei.

De asemenea, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la furtul a două autoturisme, parcate de proprietari în faţa locuinţelor lor, în aceeaşi comună.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au identificat un tânăr de 16 ani, bănuit atât de infracţiunea de tentativă de furt şi infracţiunea de furt în scop de folosinţă, cât şi de săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„S-a stabilit faptul că tânărul, în după-amiaza zilei de 28 august, ar fi intrat în locuinţa unui bărbat, pe geamul de la baie, lăsat deschis, într-un moment în care acesta nu se afla la domiciliu şi ar fi răvășit bunurile dintr-o camera, fără a fi sustras însă vreun bun. Ulterior, în seara aceleiaşi zile, ar fi sustras două autoturisme parcate de proprietari în faţa porţii locuinţei, lăsate neasigurate şi cu cheile în contact”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Tânărul ar fi condus cele două mașini la interval de aproximativ două ore distanță, către extravilanul localităţii de domiciliu, loc unde le-a şi abandonat. Autoturismele nu au fost lovite.

Tânărul a fost reţinut, joi, urmând ca reprezentanții unităţii de parchet să ia o decizie în cazul acestuia.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.