Tânăr în vârstă de 16 ani, din Moţăţei, reținut după ce a furat două mașini pe care, ulterior, le-a lăsat pe câmp

Tânăr în vârstă de 16 ani, din Dolj, reținut după ce a furat două mașini pe care, ulterior, le-a lăsat pe câmp.

Un tânăr în vârstă de 16 ani, din Moţăţei, a fost reținut, joi, fiind bănuit că a furat două mașini pe care le-ar fi condus şi le-ar fi abandonat în extravilanul localităţii de domiciliu.

Potrivit IPJ Dolj, în ziua de 28 august, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au încercat să sustragă bunuri dintr-o locuinţă, din Moţăţei.

De asemenea, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la furtul a două autoturisme, parcate de proprietari în faţa locuinţelor lor, în aceeaşi comună.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au identificat un tânăr de 16 ani, bănuit atât de infracţiunea de tentativă de furt şi infracţiunea de furt în scop de folosinţă, cât şi de săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„S-a stabilit faptul că tânărul, în după-amiaza zilei de 28 august, ar fi intrat în locuinţa unui bărbat, pe geamul de la baie, lăsat deschis, într-un moment în care acesta nu se afla la domiciliu şi ar fi răvășit bunurile dintr-o camera, fără a fi sustras însă vreun bun. Ulterior, în seara aceleiaşi zile, ar fi sustras două autoturisme parcate de proprietari în faţa porţii locuinţei, lăsate neasigurate şi cu cheile în contact”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Tânărul ar fi condus cele două mașini la interval de aproximativ două ore distanță, către extravilanul localităţii de domiciliu, loc unde le-a şi abandonat. Autoturismele nu au fost lovite.

Tânărul a fost reţinut, joi, urmând ca reprezentanții unităţii de parchet să ia o decizie în cazul acestuia.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.