Advertisement

Festivalul Roadele Toamnei, Calafat 3 - 6 Octombrie

Gigel Ciobanu
luni, septembrie 30, 2019 | 16:15 Last Updated 2019-09-30T13:26:59Z

Petrecere mare în Centrul Civic al Municipiului Calafat, de joi 3 octombrie până duminica 6 Octombrie, un adevărat festin al toamnei: FESTIVALUL ROADELE TOAMNEI, un eveniment încărcat de voie bună, cu show-uri gastronomice inedite, surprize şi concursuri pe cinste, distracție și concerte pentru toate gusturile!

Anul acesta, petrecerea și voia bună vor fi asigurate de artiști și muzică de calitate, spectacole excepționale la scenă deschisă, degustări de mâncăruri delicioase, de notă maximă, show-uri excepționale și cel mai mare și frumos parc de distracții pentru cei mici!

Dăm start petrecerii Vineri, 4 octombrie, cu muzică folclorică, cu artişti îndrăgiți din zona Olteniei și Ansamblul Hora Desnățuiului, urmând un recital extraordinar al frumoasei Dora Ungureanu.
Vom continua cu un recital care va ajunge direct la sufletele voastre, cu o artistă foarte indrăgită- renumita Adriana Antoni, seara fiind încheiată cu un program de clubbing, pregătit pentru toți tinerii petrecăreți, alături de DJ Albinuța & MC ŞO!

Sâmbătă, 5 octombrie, deschidem seria spectacolelor cu muzică folclorică cu artiști locali din zona Olteniei, cu George Snae, Aneta Soare și alți îndrăgiți interpreți de muzică populară, iar Pinky Dance Calafat ne vor încânta cu dansuri speciale.
Vom continua petrecerea cu un program de clubbing, alături de DJ Albinuța & MC ŞO și vom încheia seara de sâmbătă cu un megarecital al frumoasei Lora.

În ziua de Duminică, 06 Octombrie, deschidem programul artistic cu Grupul Oltenași și Oltencuțe din Drobeta Turnu Severin, apoi ne vor încânta Rozele Calafatului și invitații.
Vom continua cu o mare surpriză -Carmen Ienci şi Taraful ne vor oferi un recital de excepție și încheiem cu un megashow oferit de Shift!

Cei care nu şi-au făcut alte planuri, pot veni să se răsfeţe cu bucate alese, cu delicioase preparate la grătar, cu fripturi din cărnuri aromate şi mâncăruri la ceaun cu nemiluita, cu preparate de toate felurile pregătite de maeştrii bucătari încă de la primele ore ale dimineţii, stropite cu vin şi bere din belşug şi cu licori aromate din fructe de sezon.

Pe lângă toate aceste surprize, vor fi prezenţi zeci de comercianţi veniţi din toate colţurile tarii ce vă vor oferi cele mai gustoase preparate, fructe, legume, dulciuri şi dulceţuri, carnuri aromate, un tezaur de bunătăţi culinare. Nu vor lipsi nici meşterii populari prezenţi la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramică, hand-made, produse textile, etc.

 Intrarea este liberă!

 Vă aşteptăm cu drag!
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Festivalul Roadele Toamnei, Calafat 3 - 6 Octombrie

Trending Now

Advertisement