Un bărbat din localitatea Golenți dat dispărut. Soția nu știe nimic de el, de vineri


Poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi de o femeie din localitatea Golenți, judeţul Dolj, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 27 septembrie a.c., soțul său Căprărin-Urziceanu Constantin, de 46 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime 1,60 m, greutate 55 kg,  păr șaten, tuns scurt, ochi albaștri, mers șchiopătat.

La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de neagră, un pulover albastru cu dungi colorate, pantaloni albastri şi încălţăminte maro.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.