News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un bărbat din localitatea Golenți dat dispărut. Soția nu știe nimic de el, de vineri

Un bărbat din localitatea Golenți dat dispărut. Soția nu știe nimic de el, de vineri


Poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi de o femeie din localitatea Golenți, judeţul Dolj, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 27 septembrie a.c., soțul său Căprărin-Urziceanu Constantin, de 46 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime 1,60 m, greutate 55 kg,  păr șaten, tuns scurt, ochi albaștri, mers șchiopătat.

La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de neagră, un pulover albastru cu dungi colorate, pantaloni albastri şi încălţăminte maro.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu