Un bărbat de 46 de ani, din Ciupercenii Noi a fost prins băut la volan

FOTO:ARHIVĂ

Un bărbat de 46 de ani, din Ciupercenii Noi a fost prins, duminică, de poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat, băut la volan în timp ce conducea pe DJ 553.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat au depistat, pe DJ 553, un bărbat de 46 de ani, din Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condusă la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.