News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un bărbat de 46 de ani, din Ciupercenii Noi a fost prins băut la volan

Un bărbat de 46 de ani, din Ciupercenii Noi a fost prins băut la volan

FOTO:ARHIVĂ

Un bărbat de 46 de ani, din Ciupercenii Noi a fost prins, duminică, de poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat, băut la volan în timp ce conducea pe DJ 553.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat au depistat, pe DJ 553, un bărbat de 46 de ani, din Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condusă la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu