Advertisement

Un om de afaceri, omorât în bătaie de doi tineri

Calafat News
miercuri, septembrie 18, 2019 | 11:00 Last Updated 2019-09-18T08:00:26Z

Un om de afaceri, de 46 de ani, a fost omorât aseară în bătaie de doi tineri, în comuna mehedinţeană Vraţa. Bărbatul era patronul unui depozit de materiale de construcţie şi cherestea din Cetate, Dolj, care avea un punct de lucru în Vraţa.

Victima a plecat cu un camion de la firmă. În comuna Vraţa, o căruţă în care erau patru persoane l-a şicanat în trafic. Căa ieşit în decor. Bărbatul a coborât pentru a discuta cu căruţaşul. Doi dintre bărbaţii aflaţi în căruţă l-au lovit cu bâtele în cap. Bărbatul a căzut secerat la pământ. Vâzându-l într-o baltă de sânge, agresorii au fugit.

Martorii au chemat salvarea, însă bărbatul de 46 de ani nu a mai putut fi salvat. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut decât să-i declare acestuia decesul.

Cei doi agresori, unul în vârstă de 23 de ani şi celălalt de 26 de ani, au fost prinşi şi reţinuţi azi noapte la ora 4.00, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de omor.

„Cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a confirmat pentru Gazeta de Sud procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Sursa:gds.ro 
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un om de afaceri, omorât în bătaie de doi tineri

Trending Now

Advertisement