News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un om de afaceri, omorât în bătaie de doi tineri

Un om de afaceri, omorât în bătaie de doi tineri


Un om de afaceri, de 46 de ani, a fost omorât aseară în bătaie de doi tineri, în comuna mehedinţeană Vraţa. Bărbatul era patronul unui depozit de materiale de construcţie şi cherestea din Cetate, Dolj, care avea un punct de lucru în Vraţa.

Victima a plecat cu un camion de la firmă. În comuna Vraţa, o căruţă în care erau patru persoane l-a şicanat în trafic. Căa ieşit în decor. Bărbatul a coborât pentru a discuta cu căruţaşul. Doi dintre bărbaţii aflaţi în căruţă l-au lovit cu bâtele în cap. Bărbatul a căzut secerat la pământ. Vâzându-l într-o baltă de sânge, agresorii au fugit.

Martorii au chemat salvarea, însă bărbatul de 46 de ani nu a mai putut fi salvat. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut decât să-i declare acestuia decesul.

Cei doi agresori, unul în vârstă de 23 de ani şi celălalt de 26 de ani, au fost prinşi şi reţinuţi azi noapte la ora 4.00, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de omor.

„Cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a confirmat pentru Gazeta de Sud procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Sursa:gds.ro 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu