News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

O căţeluşă şi puii săi, slavaţi de pompierii din Calafat dintr-o fântână

O căţeluşă şi puii săi, slavaţi de pompierii din Calafat dintr-o fântână


O căţeluşă şi cei patru pui ai săi au fost salvaţi, duminică seara, de pompierii doljeni dintr-o fântână fără apă de pe raza comunei Caraula.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, a declarat că animalele se aflau la o adâncime de aproximativ 30 de metri, intervenţia fiind una dificilă.


Se pare că cei patru pui fuseseră născuţi chiar în fântână.

„Detașamentul Pompieri Calafat a intervenit cu un echipaj de căutare-salvare pentru scoaterea dintr-o fântână fără apă a cinci animale – o cățelușă cu patru pui, în comuna Caraula. La sosirea echipajului de pompieri, s-a constatat că animalele se aflau de mai mult timp în fântână unde căţeluşa a dat naştere puilor. Intervenţia pompierilor a fost una destul de complexă întrucât, deşi fântâna era secată, adâncimea de la care s-a efectutat recuperarea animalelor fiind de aproximativ 30 metri”, a declarat reprezentantul ISU Dolj.

După salvare, animalele au fost predate de pompieri unei persoane aflate la faţa locului, care le-a adoptat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu