A fost găsită fata în vârstă de 12 ani din Calafat, dată dispărută de familie

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Fata în vârstă de 12 ani, din Calafat, dată dispărută duminică, de către familie, a fost găsită, în seara aceleiași zile.

Aceasta a revenit acasă, după ce familia a luat legătura cu ea, telefonic. Potrivit IPJ Dolj, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Fata plecase de acasă, sâmbătă, iar părinții nu știau nimic despre ea fapt pentru care au apelat la autorități. La scurt timp după ce a fost dată dispărută, duminică, au convins-o să revină la domiciliu.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.