A fost găsită fata în vârstă de 12 ani din Calafat, dată dispărută de familie


Fata în vârstă de 12 ani, din Calafat, dată dispărută duminică, de către familie, a fost găsită, în seara aceleiași zile.

Aceasta a revenit acasă, după ce familia a luat legătura cu ea, telefonic. Potrivit IPJ Dolj, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Fata plecase de acasă, sâmbătă, iar părinții nu știau nimic despre ea fapt pentru care au apelat la autorități. La scurt timp după ce a fost dată dispărută, duminică, au convins-o să revină la domiciliu.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.