News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un tânăr de 27 de ani a fost prins băut la volan de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Poiana Mare

Un tânăr de 27 de ani a fost prins băut la volan de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Poiana Mare


Un tânăr de 27 de ani a fost prins băut la volan de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Poiana Mare. În urma verificărilor efectuate cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit primelor informaţii oferite de IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Poiana Mare au depistat un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea, pe o stradă din localitate un autoturism, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concetraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevare de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu