News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

O fată de 12 ani, din Calafat, dată dispărută

O fată de 12 ani, din Calafat, dată dispărută


O fată de 12 ani, din localitatea doljeană Calafat, este căutată de polițiști, după ce tatăl său a sesizat faptul că aceasta a plecat de acasă și nimeni nu mai știe nimic de ea.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au aflat de la bărbat că minora a plecat de acasă, sâmbătă.

„Politiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați de un bărbat de 43 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, de 12 ani, a plecat ieri de la domiciliu și nu s-a mai întors până în prezent”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

La momentul plecării, tânăra purta pantaloni gri, tricou de culoare închisă și pantofi sport albi.

Fata se numește  Buti Sarita Perla, are o înălțime de 1,50 m, ochi căprui, păr negru, lung, iar la gât purta un accesoriu textil, negru.

Cine poate da informații este rugat să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgență 112.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu