News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un tânăr din Moțăței, a intrat cu mașina într-o casă din Craiova

Un tânăr din Moțăței, a intrat cu mașina într-o casă din Craiova


Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Moțăței, a ajuns la spital, marți dimineață, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o casă.

Potrivit poliției, acesta circula pe strada Împăratul Traian din Craiova , iar la intersecția cu strada Pictor Ion Andreescu, din cauza neatenției în timpul condusului, a pierdut controlul volanului și a lovit un imobil situat în zona respectivă.

Șoferul a suferit mai multe răni, echipajul medical ajuns la fața locului luând decizia să fie transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Potrivit IPJ Dolj, în această cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu