Bărbat din Calafat, reținut pentru contrabandă cu țigări


Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Calafat, a fost reținut, luni, în urma a trei percheziţii domiciliare efectuate la locuinţele a două persoane bănuite că făceau contrabandă cu țigări.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor a fost găsită cantitatea de 14.578 ţigarete, fără  timbru de marcaj fiscal românesc.

Întreaga cantitate de ţigarete identificată la  locuinţele celor doi bărbaţi a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată.

„În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.