Bărbat din Calafat, reținut pentru contrabandă cu țigări


Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Calafat, a fost reținut, luni, în urma a trei percheziţii domiciliare efectuate la locuinţele a două persoane bănuite că făceau contrabandă cu țigări.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor a fost găsită cantitatea de 14.578 ţigarete, fără  timbru de marcaj fiscal românesc.

Întreaga cantitate de ţigarete identificată la  locuinţele celor doi bărbaţi a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată.

„În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.