News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bărbat din Calafat, reținut pentru contrabandă cu țigări

Bărbat din Calafat, reținut pentru contrabandă cu țigări


Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Calafat, a fost reținut, luni, în urma a trei percheziţii domiciliare efectuate la locuinţele a două persoane bănuite că făceau contrabandă cu țigări.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor a fost găsită cantitatea de 14.578 ţigarete, fără  timbru de marcaj fiscal românesc.

Întreaga cantitate de ţigarete identificată la  locuinţele celor doi bărbaţi a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată.

„În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu