Șoferii și aglomerația din vămi. Cât așteaptă un conducător auto pentru control

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Dacă te gândești să pleci din țară, cu mașina personală, trebuie să iei în calcul și timpul de așteptare de la frontieră.

Șoferii de autoturisme care vor să treacă granița pe la Calafat așteaptă în jur de 20 de minute. Dacă sunt la volanul unui camion, timpul de așteptare se dublează. Traficul este intens, din cauza numărului mare de mijloace de transport care se prezinta la control, pe sensul de intrare.

Pe la vama de la Bechet șoferii scapă mai ușor de așteptare: doar 10 minute. Timpii de așteptare din vămi cresc odată cu perioadele aglomerate, în special de sărbătorile de iarnă, când toți românii se întorc de peste hotare.

Poliția de Frontieră a pus la dispoziție o aplicație prin care fiecare șofer poate vedea cât timp mai are de așteptat, în vamă.

sursa: ziaruldecraiova.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.