Șoferii și aglomerația din vămi. Cât așteaptă un conducător auto pentru control


Dacă te gândești să pleci din țară, cu mașina personală, trebuie să iei în calcul și timpul de așteptare de la frontieră.

Șoferii de autoturisme care vor să treacă granița pe la Calafat așteaptă în jur de 20 de minute. Dacă sunt la volanul unui camion, timpul de așteptare se dublează. Traficul este intens, din cauza numărului mare de mijloace de transport care se prezinta la control, pe sensul de intrare.

Pe la vama de la Bechet șoferii scapă mai ușor de așteptare: doar 10 minute. Timpii de așteptare din vămi cresc odată cu perioadele aglomerate, în special de sărbătorile de iarnă, când toți românii se întorc de peste hotare.

Poliția de Frontieră a pus la dispoziție o aplicație prin care fiecare șofer poate vedea cât timp mai are de așteptat, în vamă.

sursa: ziaruldecraiova.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.