News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Șoferii și aglomerația din vămi. Cât așteaptă un conducător auto pentru control

Șoferii și aglomerația din vămi. Cât așteaptă un conducător auto pentru control


Dacă te gândești să pleci din țară, cu mașina personală, trebuie să iei în calcul și timpul de așteptare de la frontieră.

Șoferii de autoturisme care vor să treacă granița pe la Calafat așteaptă în jur de 20 de minute. Dacă sunt la volanul unui camion, timpul de așteptare se dublează. Traficul este intens, din cauza numărului mare de mijloace de transport care se prezinta la control, pe sensul de intrare.

Pe la vama de la Bechet șoferii scapă mai ușor de așteptare: doar 10 minute. Timpii de așteptare din vămi cresc odată cu perioadele aglomerate, în special de sărbătorile de iarnă, când toți românii se întorc de peste hotare.

Poliția de Frontieră a pus la dispoziție o aplicație prin care fiecare șofer poate vedea cât timp mai are de așteptat, în vamă.

sursa: ziaruldecraiova.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu