Aproximativ 10.700 de etichete, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, confiscate la P.T.F. Calafat


 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat-I.T.P.F. Giurgiu au descoperit 10.762 etichete aplicabile, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă în țară.

În data de 20.09.2020, la ora 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar S.K., în vârstă de 53 de ani, la volanul unui autocamion marca Renault, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, bunuri textile.

Cu ocazia controlului efectuat în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul cabinei autocamionului, mai multe colete ce conţineau etichete aplicabile, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute.

Întrucât cele 10.762 de etichete descoperite la control prezentau elemente de contrafacere, cu suspiciunea de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală, acestea au fost reţinute de autoritatea vamală.

În cauză se efectuează cercetări pentru încălcarea prevederilor art. 90, alin. 1, din Legea 84/1998, cu modificările şi completările ulterioare, privind “punerea în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.