Aproximativ 10.700 de etichete, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, confiscate la P.T.F. Calafat


 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat-I.T.P.F. Giurgiu au descoperit 10.762 etichete aplicabile, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă în țară.

În data de 20.09.2020, la ora 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar S.K., în vârstă de 53 de ani, la volanul unui autocamion marca Renault, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, bunuri textile.

Cu ocazia controlului efectuat în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul cabinei autocamionului, mai multe colete ce conţineau etichete aplicabile, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute.

Întrucât cele 10.762 de etichete descoperite la control prezentau elemente de contrafacere, cu suspiciunea de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală, acestea au fost reţinute de autoritatea vamală.

În cauză se efectuează cercetări pentru încălcarea prevederilor art. 90, alin. 1, din Legea 84/1998, cu modificările şi completările ulterioare, privind “punerea în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.