Șase cetățeni irakieni, fără vize valabile, depistaţi la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, șase cetățeni irakieni care intenţionau să intre în Români

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, șase cetățeni irakieni care intenţionau să intre în România fără să deţină vize valabile.

În data de 16.09.2020, în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetăţean irakian, posesor al unei vize valabile Schengen. Împreună cu șoferul, călătoreau șase cetățeni irakieni, care nu dețineau vize valabile pentru trecerea frontierei.

În cursul cercetărilor, conducătorul auto a declarat că i-a luat pe cei șase bărbați, la ocazie, din Sofia, pentru a-i ajuta să ajungă în Olanda.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor irakieni, iar conform din Protocolului comun româno-bulgar, persoanele și mijlocul de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.