News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Șase cetățeni irakieni, fără vize valabile, depistaţi la P.T.F. Calafat

Șase cetățeni irakieni, fără vize valabile, depistaţi la P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, șase cetățeni irakieni care intenţionau să intre în România fără să deţină vize valabile.

În data de 16.09.2020, în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetăţean irakian, posesor al unei vize valabile Schengen. Împreună cu șoferul, călătoreau șase cetățeni irakieni, care nu dețineau vize valabile pentru trecerea frontierei.

În cursul cercetărilor, conducătorul auto a declarat că i-a luat pe cei șase bărbați, la ocazie, din Sofia, pentru a-i ajuta să ajungă în Olanda.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor irakieni, iar conform din Protocolului comun româno-bulgar, persoanele și mijlocul de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu