Autoutilitară căutată de autoritățile din Polonia, descoperită la P.T.F. Calafat

Autoutilitară căutată de autoritățile din Polonia, descoperită la P.T.F. Calafat

 

Autoutilitară căutată de autoritățile din Polonia, descoperită la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unei autoutilitare, ce figura ca bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurii penale, alertă introdusă de către autorităţile poloneze. 

În data de 24.09.2020, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar D.P., în vârstă de 39 de ani, la volanul unei autoutilitare, marca Peugeot, model Boxer.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare privind autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca fiind „bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurii penale”, alertă introdusă de autorităţile din Polonia, doar cu o zi înainte, la data de 23.09.2020.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire la infracțiunea de furt”, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar autovehiculul în valoare de 95.500 lei a fost indisponibilizat la sediul unităţii până la finalizarea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.