News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoutilitară căutată de autoritățile din Polonia, descoperită la P.T.F. Calafat

Autoutilitară căutată de autoritățile din Polonia, descoperită la P.T.F. Calafat

 

Autoutilitară căutată de autoritățile din Polonia, descoperită la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unei autoutilitare, ce figura ca bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurii penale, alertă introdusă de către autorităţile poloneze. 

În data de 24.09.2020, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar D.P., în vârstă de 39 de ani, la volanul unei autoutilitare, marca Peugeot, model Boxer.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare privind autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca fiind „bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurii penale”, alertă introdusă de autorităţile din Polonia, doar cu o zi înainte, la data de 23.09.2020.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire la infracțiunea de furt”, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar autovehiculul în valoare de 95.500 lei a fost indisponibilizat la sediul unităţii până la finalizarea cercetărilor.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu