Advertisement

Autoutilitară căutată de autoritățile din Polonia, descoperită la P.T.F. Calafat

Calafat News
vineri, septembrie 25, 2020 | 13:57 Last Updated 2020-09-25T10:57:07Z

 

Autoutilitară căutată de autoritățile din Polonia, descoperită la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unei autoutilitare, ce figura ca bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurii penale, alertă introdusă de către autorităţile poloneze. 

În data de 24.09.2020, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar D.P., în vârstă de 39 de ani, la volanul unei autoutilitare, marca Peugeot, model Boxer.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare privind autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca fiind „bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurii penale”, alertă introdusă de autorităţile din Polonia, doar cu o zi înainte, la data de 23.09.2020.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire la infracțiunea de furt”, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar autovehiculul în valoare de 95.500 lei a fost indisponibilizat la sediul unităţii până la finalizarea cercetărilor.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoutilitară căutată de autoritățile din Polonia, descoperită la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement