Noi restricţii la Calafat din cauza numărului mare de infectări cu SARS-CoV-2

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă al județului Dolj a adoptat, ieri, o Hotărâre prin care se instituie restricții în mai multe localități doljene. Restricțiile intră în vigoare de miercuri, 06 iauarie. Tot miercuri, de la ora 00.00, scapă de restricții doljenii din localitățile Bechet, Dăbuleni, Brădești, Desa, Pieleși și Șiliștea Crucii. Restricțiile instituite în Craiova se prelungesc.

Începând de pe 6 ianuarie, pentru localitățile Cernățești, Calafat, Leu și Orodel se instituie următoarele măsuri în domeniul sănătãții publice:

1) este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte.

2) este interzisă organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea în aer liber a spectacolelor, concertelor sau festivalurilor.

3) este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.

4) activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unitati de cazare se poate face doar pentru persoanele cazate în aceste.

5) este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Măsurile prevăzute la alin. (1) rămân în vigoare și pentru localitatea Craiova, pentru care au fost instiuite potrivit Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului Dolj nr, 77 din 22.12.2020.
About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.