Advertisement

Noi restricţii la Calafat din cauza numărului mare de infectări cu SARS-CoV-2

Gigel Ciobanu
miercuri, ianuarie 06, 2021 | 06:00 Last Updated 2021-01-06T04:00:15Z

 Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă al județului Dolj a adoptat, ieri, o Hotărâre prin care se instituie restricții în mai multe localități doljene. Restricțiile intră în vigoare de miercuri, 06 iauarie. Tot miercuri, de la ora 00.00, scapă de restricții doljenii din localitățile Bechet, Dăbuleni, Brădești, Desa, Pieleși și Șiliștea Crucii. Restricțiile instituite în Craiova se prelungesc.

Începând de pe 6 ianuarie, pentru localitățile Cernățești, Calafat, Leu și Orodel se instituie următoarele măsuri în domeniul sănătãții publice:

1) este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte.

2) este interzisă organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea în aer liber a spectacolelor, concertelor sau festivalurilor.

3) este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.

4) activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unitati de cazare se poate face doar pentru persoanele cazate în aceste.

5) este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Măsurile prevăzute la alin. (1) rămân în vigoare și pentru localitatea Craiova, pentru care au fost instiuite potrivit Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului Dolj nr, 77 din 22.12.2020.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Noi restricţii la Calafat din cauza numărului mare de infectări cu SARS-CoV-2

Trending Now

Advertisement