Bancnotă de 50 de euro falsă, descoperită la P.T.F. Calafat

 

Bancnotă de 50 de euro falsă, descoperită la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au identificat un cetăţean turc, care a încercat să achite taxa de pod cu o bancnotă de 50 de euro falsă.

În data de 14.01.2021, în jurul orei 02.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au fost sesizaţi de către angajatul societăţii care încasează taxa de pod, cu privire la faptul că un cetăţean a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 50 de euro, susceptibilă a fi falsă.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră, s-a constatat faptul că persoana în cauză este un cetăţean turc în vârstă de 63 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă specifice uneia autentice.

Persoana în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.