Bancnotă de 50 de euro falsă, descoperită la P.T.F. Calafat

 

Bancnotă de 50 de euro falsă, descoperită la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au identificat un cetăţean turc, care a încercat să achite taxa de pod cu o bancnotă de 50 de euro falsă.

În data de 14.01.2021, în jurul orei 02.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au fost sesizaţi de către angajatul societăţii care încasează taxa de pod, cu privire la faptul că un cetăţean a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 50 de euro, susceptibilă a fi falsă.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră, s-a constatat faptul că persoana în cauză este un cetăţean turc în vârstă de 63 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă specifice uneia autentice.

Persoana în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.