Advertisement

Cioban din comuna doljeană Desa, DISPĂRUT cu turma de oi

Gigel Ciobanu
duminică, ianuarie 10, 2021 | 20:12 Last Updated 2021-01-10T18:22:33Z

 Un cioban în vârstă de 61 de ani, din comuna doljeană Desa, dispărut cu turma de oi încă de sâmbătă, a fost căutat duminică, fără succes, până la lăsarea întunericului.

Drăniceanu Florea lucra ca cioban, în extravilanul comunei Desa şi a plecat cu turma de ovine la păscut dar nu a mai revenit până în prezent.

„Polițiștii împreună cu polițiști de frontieră,  voluntari din cadrul Primariei Desa, un  reprezentant al Ocolului Silvic, un paznic de vânătoare din cadrul AJVPS, precum si voluntari civili au desfășurat până la această oră activități specifice de căutare a bărbatului și de scotocire a zonei în extravilanul comunei Desa pe o rază de 5 km în jurul stânei, zonele vizate fiind pășunile,  ochiurile de apa, precum și zona pădurii de pe raza comunei Desa”, transmite IPJ Dolj.


Semnalmente:  înălțime 1,76 m, greutate 55-60 kg,  calviție totală, ușor cocoșat, fără semne particulare.

La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de culoare roșie, pantalon de stofă de culoare neagră, pe cap o căciulă de piele de culoare neagră iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la barbatul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Cioban din comuna doljeană Desa, DISPĂRUT cu turma de oi

Trending Now

Advertisement