Cioban din comuna doljeană Desa, DISPĂRUT cu turma de oi

 Un cioban în vârstă de 61 de ani, din comuna doljeană Desa, dispărut cu turma de oi încă de sâmbătă, a fost căutat duminică, fără succes, până la lăsarea întunericului.

Drăniceanu Florea lucra ca cioban, în extravilanul comunei Desa şi a plecat cu turma de ovine la păscut dar nu a mai revenit până în prezent.

„Polițiștii împreună cu polițiști de frontieră,  voluntari din cadrul Primariei Desa, un  reprezentant al Ocolului Silvic, un paznic de vânătoare din cadrul AJVPS, precum si voluntari civili au desfășurat până la această oră activități specifice de căutare a bărbatului și de scotocire a zonei în extravilanul comunei Desa pe o rază de 5 km în jurul stânei, zonele vizate fiind pășunile,  ochiurile de apa, precum și zona pădurii de pe raza comunei Desa”, transmite IPJ Dolj.


Semnalmente:  înălțime 1,76 m, greutate 55-60 kg,  calviție totală, ușor cocoșat, fără semne particulare.

La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de culoare roșie, pantalon de stofă de culoare neagră, pe cap o căciulă de piele de culoare neagră iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la barbatul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.