A început etapa a II-a de vaccinare anti COVID-19 la Calafat

 

Astăzi a debutat etapa a II-a de vaccinare anti COVID-19 la Centrul de vaccinare aflat in cadrul Casei de Cultura din Calafat

Astăzi a debutat etapa a II-a de vaccinare anti COVID-19 la Centrul de vaccinare aflat in cadrul Casei de Cultura din Calafat. Localităţile arondate sunt urmatoarele: Calafat cu localitatile apartinatoare, Basarabi, Golenti si Ciupercenii Vechi, precum si Maglavit, Ciupercenii Noi, Desa.

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani se pot programa la vaccinarea împotriva COVID-19 utilizând oricare dintre următoarele modalități:

- prin medicii de familie;

-individual, prin intermediul platformei RoVaccinare (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login);

- prin contul unui aparținător, prin intermediul platformei online (de pe un cont se pot înscrie până la 10 persoane);

- prin apel telefonic la call center unic (0214144425

- prin structurile de asistență socială de la nivelul U.A.T.-urilor.

Persoanele adulte sub vârsta de 65 de ani, cu afecțiunile cronice menționate, se pot programa pentru vaccinare prin medicii de familie pe lista cărora sunt înscriși. În cazul în care nu au acces la medicul de familie propriu, se pot programa prin următoarele modalități:

- prin intermediul oricărui alt medic de familie;

- prin apel telefonic la call center unic (0214144425

- prin structurile de asistență socială de la nivelul U.A.T.-urilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.