Mandat pus în executare de polițiști


 Ieri, 15 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au preluat sub escortă de la lucrători din cadrul P.T.F. Calafat şi predat poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj pentru a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, doi cetățeni greci de 44 și 45 de ani, pe numele cărora autorităţile olandeze au  emis mandate europene de arestare, pentru comiterea unor infracţiuni contra persoanei.

Bărbaţii au fost depistaţi în P.C.T.F Calafat pe sensul de ieşire din țară.

Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.