Mandat pus în executare de polițiști


 Ieri, 15 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au preluat sub escortă de la lucrători din cadrul P.T.F. Calafat şi predat poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj pentru a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, doi cetățeni greci de 44 și 45 de ani, pe numele cărora autorităţile olandeze au  emis mandate europene de arestare, pentru comiterea unor infracţiuni contra persoanei.

Bărbaţii au fost depistaţi în P.C.T.F Calafat pe sensul de ieşire din țară.

Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.