Percheziţii la Ciupercenii Vechi

 


Ieri, 9 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele unor bărbaţi din satul Ciupercenii Vechi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor şi braconaj piscicol.

În urma activităţilor desfăşurate, la una dintre locaţii, care aparţine unui bărbat de 62 de ani, din Municipiul Calafat, sat Ciupercenii Vechi, poliţiştii au identificat : o armă de tir, cartuşe neletale fără glonţ, un dispozitiv tip harpon, cu patru săgeţi metalice confecţionate artizanal, trei setci monofilament, o cutie metalică în interiorul căreia era muniţie aferentă mai multor tipuri de armă şi o capsă tip pistol asumator. 

De asemenea, tot în locaţia respectivă poliţiştii au fost găsit un pistol cu gaze, o puşcă neletală,  o puşcă dezmembrată, precum şi mai multe cutii care conţineau în total 469 diaboluri.  În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că armele sunt deţinute legal, însă nu au fost depozitate corespunzător, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj piscicol, cercetările desfăşurandu-se sub supravegherea Parchetului de pa langă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.