Advertisement

Remorcă descoperită de poliţiştii de frontieră doljeni şi căutată de autoritățile din Germania

Gigel Ciobanu
joi, martie 11, 2021 | 12:25 Last Updated 2021-03-11T10:25:17Z

Remorcă descoperită de poliţiştii de frontieră doljeni şi căutată de autoritățile din Germania

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit și indisponibilizat o remorcă ce figurează în bazele de date ca bun pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane. 

La data de 10.03.2021, în jurul orei 15.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean macedonean, conducând un ansamblu rutier format dintr-un camion si o remorcă marca Berger.

Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră doljeni au constatat faptul că remorca se afla în atenția autorităților, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire la infracțiunea de furt”, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar remorca, în valoare de 40.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul unităţii până la finalizarea cercetărilor.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Remorcă descoperită de poliţiştii de frontieră doljeni şi căutată de autoritățile din Germania

Trending Now

Advertisement