Un tânăr de 19 ani a murit în urma accident rutier, provocat de un șofer băut, în localitatea Moțățăi

Un tânăr de 19 ani a murit în urma accident rutier, provocat de un șofer băut, în localitatea Moțățăi

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Dolj, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 561 A, pe raza localității Motăței s-a produs un accident rutier.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un autoturism condus de un barbat, de 36 de ani, din Motoței, pe DJ 561, pe raza localității Moțăței, din direcția Plenița către Bailești, a lovit din spate un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, care a fost proiectat într-un alt autoturism care era stationat într-o parcare și ulterior s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, din pacate, a rezultat decesul tânărului de 19 ani.

Celălalt conducator auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza, polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.