Advertisement

Un tânăr de 19 ani a murit în urma accident rutier, provocat de un șofer băut, în localitatea Moțățăi

Gigel Ciobanu
duminică, martie 14, 2021 | 04:06 Last Updated 2021-03-14T02:06:58Z
Un tânăr de 19 ani a murit în urma accident rutier, provocat de un șofer băut, în localitatea Moțățăi

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Dolj, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 561 A, pe raza localității Motăței s-a produs un accident rutier.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un autoturism condus de un barbat, de 36 de ani, din Motoței, pe DJ 561, pe raza localității Moțăței, din direcția Plenița către Bailești, a lovit din spate un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, care a fost proiectat într-un alt autoturism care era stationat într-o parcare și ulterior s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, din pacate, a rezultat decesul tânărului de 19 ani.

Celălalt conducator auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza, polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un tânăr de 19 ani a murit în urma accident rutier, provocat de un șofer băut, în localitatea Moțățăi

Trending Now

Advertisement