Cinci cetățeni străini, depistaţi ascunşi într-un camion cu portocale

 

Cinci cetățeni străini, depistaţi ascunşi într-un camion cu portocale

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat patru cetățeni din Afganistan și unul din Iran care au încercat să intre ilegal în România, ascunși în compartimentul marfă al unui autocamion încărcat cu portocale.

La data de 13.03.2021, în jurul orei 06.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autocamion, un cetățean polonez, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, portocale din Grecia pentru o societate comercială din Polonia.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse, în compartimentul marfă, cinci persoane. În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că patru dintre persoanele depistate sunt cetățeni afgani, iar cealaltă persoană provine din Iran.

Cei în cauză au declarat faptul că au beneficiat de  sprijinul unui cetățean pakistanez, pe care l-au cunoscut în Salonic-Grecia, pentru a urca în remorca ansamblului rutier, căruia i-au plătit fiecare suma de 2.000 de euro. Cele cinci persoane intenționau să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, acestea au fost preluate de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.