Advertisement

Doua portofele cu bani şi cu acte, predate de cetăţeni Poliţiei Municipiului Calafat

Gigel Ciobanu
marți, aprilie 13, 2021 | 17:56 Last Updated 2021-04-14T04:58:22Z

 

Doua portofele cu bani şi cu acte, predate de cetăţeni Poliţiei Municipiului Calafat

Ieri, 12 aprilie, la sediul Poliției Municipiului Calafat s-a prezentat o femeie de 51 de ani, din localitate, care a predat organelor de poliție un portofel, pe care l-ar fi găsit în zona pieței agroalimentare din localitate.

În interior a fost găsită suma de 350 de lei, precum și mai multe carduri emise pe numele unei femei de 59 de ani, din Hunedoara.

Polițiștii au contactat persoana care pierduse portofelul, aceasta expirmându-și mulțumirea și fericirea pentru că a reușit să își recupereze banii și bunurile pierdute.


De asemenea, în urmă cu o zi, la data de 11 aprilie a.c., mai fusese înregistrat un caz asemănător la nivelul Poliției Municipiului Calafat. Astfel, în cursul zilei respective, la sediul poliției s-a prezentat un tânăr de 14 ani, din Calafat, care a găsit un portofel pe raza localității, în care se aflau sumele de 160 de lei, 10 euro și 5 leva.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice persoana care pierduse portofelul, o tânără de 17 ani, din Ciupercenii Noi, care s-a bucurat nespus de mult să își recupereze banii.

Le mulțumim pe această cale tuturor calafetenilor care dau dovadă de spirit civic și empatie și care demonstrează încă o dată că faptele bune au ramificații pozitive în comunitate, aceștia fiind un exemplu pentru noi toți.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Doua portofele cu bani şi cu acte, predate de cetăţeni Poliţiei Municipiului Calafat

Trending Now

Advertisement