Doua portofele cu bani şi cu acte, predate de cetăţeni Poliţiei Municipiului Calafat

 

Doua portofele cu bani şi cu acte, predate de cetăţeni Poliţiei Municipiului Calafat

Ieri, 12 aprilie, la sediul Poliției Municipiului Calafat s-a prezentat o femeie de 51 de ani, din localitate, care a predat organelor de poliție un portofel, pe care l-ar fi găsit în zona pieței agroalimentare din localitate.

În interior a fost găsită suma de 350 de lei, precum și mai multe carduri emise pe numele unei femei de 59 de ani, din Hunedoara.

Polițiștii au contactat persoana care pierduse portofelul, aceasta expirmându-și mulțumirea și fericirea pentru că a reușit să își recupereze banii și bunurile pierdute.


De asemenea, în urmă cu o zi, la data de 11 aprilie a.c., mai fusese înregistrat un caz asemănător la nivelul Poliției Municipiului Calafat. Astfel, în cursul zilei respective, la sediul poliției s-a prezentat un tânăr de 14 ani, din Calafat, care a găsit un portofel pe raza localității, în care se aflau sumele de 160 de lei, 10 euro și 5 leva.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice persoana care pierduse portofelul, o tânără de 17 ani, din Ciupercenii Noi, care s-a bucurat nespus de mult să își recupereze banii.

Le mulțumim pe această cale tuturor calafetenilor care dau dovadă de spirit civic și empatie și care demonstrează încă o dată că faptele bune au ramificații pozitive în comunitate, aceștia fiind un exemplu pentru noi toți.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.