Doua portofele cu bani şi cu acte, predate de cetăţeni Poliţiei Municipiului Calafat

 

Doua portofele cu bani şi cu acte, predate de cetăţeni Poliţiei Municipiului Calafat

Ieri, 12 aprilie, la sediul Poliției Municipiului Calafat s-a prezentat o femeie de 51 de ani, din localitate, care a predat organelor de poliție un portofel, pe care l-ar fi găsit în zona pieței agroalimentare din localitate.

În interior a fost găsită suma de 350 de lei, precum și mai multe carduri emise pe numele unei femei de 59 de ani, din Hunedoara.

Polițiștii au contactat persoana care pierduse portofelul, aceasta expirmându-și mulțumirea și fericirea pentru că a reușit să își recupereze banii și bunurile pierdute.


De asemenea, în urmă cu o zi, la data de 11 aprilie a.c., mai fusese înregistrat un caz asemănător la nivelul Poliției Municipiului Calafat. Astfel, în cursul zilei respective, la sediul poliției s-a prezentat un tânăr de 14 ani, din Calafat, care a găsit un portofel pe raza localității, în care se aflau sumele de 160 de lei, 10 euro și 5 leva.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice persoana care pierduse portofelul, o tânără de 17 ani, din Ciupercenii Noi, care s-a bucurat nespus de mult să își recupereze banii.

Le mulțumim pe această cale tuturor calafetenilor care dau dovadă de spirit civic și empatie și care demonstrează încă o dată că faptele bune au ramificații pozitive în comunitate, aceștia fiind un exemplu pentru noi toți.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.