Cetățeni turci opriți din călătoria ilegală către Spațiul Schengen

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Cetățeni turci opriți din călătoria ilegală către Spațiul Schengen

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetățeni turci, care au încercat să intre ilegal în România, pe jos.

La data de 04.04.2021, în jurul orei 03.45, polițiștii de frontieră doljeni, aflați în serviciu pentru supravegherea frontierei lângă podul Vidin-Calafat, au observat doi bărbați care se deplasau pe jos, pe lângă linia de calea ferată, spre teritoriul ţării noastre dinspre Bulgaria.

Cei în cauză au fost opriţi și legitimaţi, iar la solicitarea polițiștilor de frontieră aceștia au prezentat pentru control pașapoarte emise de către autoritățile din Turcia. Cei doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, de naționalitate turcă, au fost conduși de către polițiștii de frontieră la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, pentru a verifica legalitatea prezenței acestora pe teritoriul statului român.

Cei doi cetățeni turci au declarat polițiștilor de frontieră faptul că intenționau să ajungă în Germania și au recurs la evitarea controlului pentru trecere frontierei  întrucât nu dețineau drept de tranzit ori de ședere pe teritoriul României.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi cetăţeni turci, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, aceștia au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

sursa: politiadefrontiera.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.