Cetățeni turci opriți din călătoria ilegală către Spațiul Schengen

 

Cetățeni turci opriți din călătoria ilegală către Spațiul Schengen

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetățeni turci, care au încercat să intre ilegal în România, pe jos.

La data de 04.04.2021, în jurul orei 03.45, polițiștii de frontieră doljeni, aflați în serviciu pentru supravegherea frontierei lângă podul Vidin-Calafat, au observat doi bărbați care se deplasau pe jos, pe lângă linia de calea ferată, spre teritoriul ţării noastre dinspre Bulgaria.

Cei în cauză au fost opriţi și legitimaţi, iar la solicitarea polițiștilor de frontieră aceștia au prezentat pentru control pașapoarte emise de către autoritățile din Turcia. Cei doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, de naționalitate turcă, au fost conduși de către polițiștii de frontieră la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, pentru a verifica legalitatea prezenței acestora pe teritoriul statului român.

Cei doi cetățeni turci au declarat polițiștilor de frontieră faptul că intenționau să ajungă în Germania și au recurs la evitarea controlului pentru trecere frontierei  întrucât nu dețineau drept de tranzit ori de ședere pe teritoriul României.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi cetăţeni turci, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, aceștia au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

sursa: politiadefrontiera.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.