Peste 2.000 de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Peste 2.000 de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit într-un autocamion condus de către un cetățean bulgar, 2.000 de pachete cu ţigarete, ascunse în compartimentul destinat transportului de marfă.

În data de 10.04.2021, în jurul orei 19.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 25 de ani, conducând un autocamion marca DAF, înmatriculat în Bulgaria. Conform documentelor de însoțire a mărfii, acesta transporta carne congelată, pe ruta Bulgaria - Marea Britanie.

 

Peste 2.000 de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

În urma controlului efectuat asupra automarfarului, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul pentru marfă al autocamionului, 40.000 țigarete cu timbru fiscal bulgăresc.

Peste 2.000 de pachete cu țigări, ascunse într-un autocamion, descoperite la P.T.F. Calafat

Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de 40.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege”, faptă prevăzută de articolul 452 alin. 1 litera h din Legea 227/2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.