Cetățeni turci depistați în proximitatea P.T.F. Calafat, încercând să intre ilegal în România

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au depistat trei bărbați din Turcia care au încercat să intre ilegal în România ajutaţi de un şofer de taxi bulgar.În dimineața zilei de 07.06.2021, în jurul orei 04.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu, polițistul de frontieră aflat în zona de supraveghere a perimetrului punctului de trecere a observat un autoturism oprit în proximitatea Podului Vidin-Calafat, din care au coborât trei persoane care au escaladat gardul care delimitează P.T.F. Calafat.


A fost declanșată o acțiune specifică, în urma căreia au fost identificați și conduși la sediul P.T.F. Calafat, cei trei bărbați.


Ulterior, şoferul maşinii, care conducea un autoturism în regim de taxi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de intrare în ţară, iar poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare stabilind că acesta este cetățean bulgar şi intenţiona să îi preia de la o locaţie dinspre interiorul ţării.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că cele trei persoane sunt cetățeni turci, cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani care intenționau în acest fel să intre ilegal în România.

Celor trei bărbați dar şi șoferului de taxi le-a fost întreruptă călătoria, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceștia au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.