BĂRBAT REȚINUT PENTRU COMITEREA A 5 INFRACŢIUNI

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

BĂRBAT REȚINUT PENTRU COMITEREA A 5 INFRACŢIUNI

Ieri, 3 august, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 50 de ani, bănuit de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi contrabandă calificată.

În noaptea de 1/2 august a.c.,  poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat, de 33 ani, din Calafat, cu privire la faptul că pe terasa unui bar din centrul unui sat, din județul Dolj, un bărbat ar ameninţa cu un pistol consumatorii.

Polițiștii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au observat un bărbat care avea în mână un obiect, care părea a fi pistol. Acesta a fugit către o stradă din localitate, iar

poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia.  Bărbatul a fost prins şi imobilizat, ulterior, fiind condus la sediul poliției pentru cercetări.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul are 50 de ani, este cetăţean român, cu domiciliul în Franţa, de unde revenise în ţară la data de 31 iulie a.c..

În urma controlului corporal al bărbatului, a fost găsit asupra sa un pistol, din categoria armelor neletale, supuse autorizării, cu muniţia aferentă în încărcător, despre care acesta a declarat că l-ar fi cumpărat din Franţa, precum şi o borsetă, în care erau documente de identitate şi o pereche de cătuşe.

Totodată, în apropiere, poliţiştii au descoperit un rucsac, despre care bărbatul a declarat că i-ar aparţine, în care poliţiştii au găsit o armă tip arbaletă, 13 săgeţi, un cuţit cu lungimea de 30 de centimetri, un spray iritant cu piper, o cutie cu mai multe cartuşe și într-un sac menajer au fost găsite 4 recipiente cu capacitatea de un litru, care ar fi conţinut substanţe chimice.

Bunurile găsite au fost ridicate de polițiști în vederea continuării verificărilor. 

Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi folosit pistolul înainte de a pătrunde pe terasa barului, la aproximativ 50 de metri de locația respectivă  fiind găsit un tub cartuș. 

De asemenea, în cursul zilei de ieri, polițiștii, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, au efectuat o percheziție în camera unui hotel, unde bărbatul ar fi fost cazat de când a revenit în țară.

În urma percheziției, au fost ridicate documente care pot constitui mijloace de probă în cursul procesului penal.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru amenințare, nerespectarea regimului armelor şi al munițiilor, uz de armă, tulburarea ordinii şi liniștii publice şi contrabandă calificată, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Dolj. 

În cursul acestei zile, acesta urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.