Tânără din Liban depistată la P.T.F. Calafat, ascunsă într-un autoturism

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat o tânăra din Liban, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascunsă pe bancheta din spate a unui autoturism, printre bagaje.

Tânără din Liban depistată la P.T.F. Calafat, ascunsă într-un autoturism

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetățean german în vârstă de 48 de ani. Acesta era însoțit de către un cetățean libanez, în vârstă de 41 de ani.

În urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră, s-a constatat faptul că pe bancheta din spate a mașinii, sub bagajele personale ale acestora, se afla ascunsă o persoană de sex feminin.

Totodată, în cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că femeia, în vârstă de 26 de ani, este de origine libaneză. Aceasta a declarat autorităților că intenționa să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor trei persoane, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.