Advertisement

Tânără din Liban depistată la P.T.F. Calafat, ascunsă într-un autoturism

Gigel Ciobanu
marți, august 03, 2021 | 13:52 Last Updated 2021-08-03T10:52:14Z

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat o tânăra din Liban, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascunsă pe bancheta din spate a unui autoturism, printre bagaje.

Tânără din Liban depistată la P.T.F. Calafat, ascunsă într-un autoturism

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetățean german în vârstă de 48 de ani. Acesta era însoțit de către un cetățean libanez, în vârstă de 41 de ani.

În urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră, s-a constatat faptul că pe bancheta din spate a mașinii, sub bagajele personale ale acestora, se afla ascunsă o persoană de sex feminin.

Totodată, în cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că femeia, în vârstă de 26 de ani, este de origine libaneză. Aceasta a declarat autorităților că intenționa să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor trei persoane, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Tânără din Liban depistată la P.T.F. Calafat, ascunsă într-un autoturism

Trending Now

Advertisement