Tânără din Liban depistată la P.T.F. Calafat, ascunsă într-un autoturism

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat o tânăra din Liban, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascunsă pe bancheta din spate a unui autoturism, printre bagaje.

Tânără din Liban depistată la P.T.F. Calafat, ascunsă într-un autoturism

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetățean german în vârstă de 48 de ani. Acesta era însoțit de către un cetățean libanez, în vârstă de 41 de ani.

În urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră, s-a constatat faptul că pe bancheta din spate a mașinii, sub bagajele personale ale acestora, se afla ascunsă o persoană de sex feminin.

Totodată, în cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că femeia, în vârstă de 26 de ani, este de origine libaneză. Aceasta a declarat autorităților că intenționa să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor trei persoane, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.