Fals privind identitatea depistat la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Fals privind identitatea depistat la P.T.F. Calafa

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un tânăr, cetăţean din Siria, în vârstă de 27 de ani, pasager al unui autoturism, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind documente de călătorie care aparţineau unei alte persoane.

În data de 26.09.2021, în jurul orei 18.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean sirian, în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism. Acesta se afla însoțit de un conațional.

În urma controlului efectuat asupra documentelor de călătorie,  s-a constatat faptul că pasagerul din mijlocul de transport nu este unul și același cu persoana din fotografiile documentelor de călătorie prezentate, respectiv un permis de ședere și un Travel Document, eliberate de autoritățile germane.

Astfel, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor și a mijlocului de transport, însă nu au fost descoperite alte documente de identitate care să aparțină persoanei sus-menționate. Ulterior, acesta a declarat poliţiştilor de frontieră că este cetăţean din Siria şi a folosit documentele de călătorie ale fratelui său, deoarece intenționa să ajungă în Germania, unde locuiește familia sa.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei șoferului, dar și a pasagerului, iar conform protocolului româno-bulgar, aceştia au fost preluați de Poliţia de Frontieră Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.