Fals privind identitatea depistat la P.T.F. Calafat

 

Fals privind identitatea depistat la P.T.F. Calafa

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un tânăr, cetăţean din Siria, în vârstă de 27 de ani, pasager al unui autoturism, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind documente de călătorie care aparţineau unei alte persoane.

În data de 26.09.2021, în jurul orei 18.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean sirian, în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism. Acesta se afla însoțit de un conațional.

În urma controlului efectuat asupra documentelor de călătorie,  s-a constatat faptul că pasagerul din mijlocul de transport nu este unul și același cu persoana din fotografiile documentelor de călătorie prezentate, respectiv un permis de ședere și un Travel Document, eliberate de autoritățile germane.

Astfel, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor și a mijlocului de transport, însă nu au fost descoperite alte documente de identitate care să aparțină persoanei sus-menționate. Ulterior, acesta a declarat poliţiştilor de frontieră că este cetăţean din Siria şi a folosit documentele de călătorie ale fratelui său, deoarece intenționa să ajungă în Germania, unde locuiește familia sa.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei șoferului, dar și a pasagerului, iar conform protocolului româno-bulgar, aceştia au fost preluați de Poliţia de Frontieră Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.