A încercat să evite arestarea prin declinarea unei identități false

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un tânăr, cetăţean din Danemarca, în vârstă de 29 de ani, care a încercat să intre ilegal în ţară, legitimându-se cu un pașaport care aparţinea unei alte persoane, cu scopul de a se sustrage măsurii de arestare dispuse de autoritățile din țara de origine. Acesta călătorea ca pasager într-un autoturism condus de către o conațională.

A încercat să evite arestarea prin declinarea unei identități false

În cursul acestei nopți, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, o femeie de origine daneză, în vârstă de 25 de ani.

Împreună cu aceasta călătoreau alte două persoane, un bărbat și o femeie, care s-au legitimat cu pașapoarte emise de către autoritățile din Danemarca.

În urma controlului efectuat asupra documentelor de călătorie, colegii noștri au constatat faptul că bărbatul nu este unul și același cu persoana din fotografia pașaportului prezentat.

Au fost efectuate verificări suplimentare asupra persoanelor, bagajelor dar și a mijlocului de transport, fiind ulterior descoperit, asupra bărbatului, pașaportul cu datele reale de identificare ale acestuia.

Totodată, autoritățile de control au constatat faptul că pe numele acestuia era emisă o alertă de către autoritățile daneze, fiind căutat în vederea arestării și predării sau extrădării.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei tuturor persoanelor, iar conform protocolului româno-bulgar, cei trei cetățeni străini dar și autoturismul au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.